Ringsted Festival er konstant i udvikling. Hver år er det vores mål at skabe den bedste festival nogensinde. Her er fem konkrete tiltag, som alle er sat i værk ud fra tilbagemeldinger fra vores årlige spørgeanalyse.


1. Længere pauser mellem koncerterne:

Pauser mellem koncerter på Anlægsscenen og Reaktoren/Nordscenen øges fra 15 til 30 minutter med enkelte undtagelser. Mange festivalgæster gav efter sidste års festival udtryk for, at det ofte blev for presset, at nå fra den ene koncert til den anden, når der også skulle være tid til toiletbesøg og besøg i barer og madboder. Vi håber, at de ekstra 15 minutter er til gavn og glæde ☺

2. Festivalpladsen åbner hver dag kl. 11.00:

Ringsted Festival ændrer åbningstiden til festivalpladsen fra kl. 12.00 til kl. 11.00 alle dage. Dette gør vi for at lette presset på de to hovedindgange, således at alle kan ankomme i god tid før første kunstner træder op på Anlægsscenen kl. 12.30. Alle food trucks, restauranter og barer åbner tilsvarende kl. 11.00. Husk derfor, at selv om der står kl. 12.00 på din billet, så åbner vi altså allerede kl. 11.00.

3. Ingen festivalstole:

Ringsted Festival 2024 bliver for første gang uden festivalstole. Festivalen har nået sit maksimum i antal festivalgæster med over 14.000 daglige besøgende. Af sikkerhedsmæssige grunde vil det derfor ikke længere være tilladt at medbringe festivalstole.

4. Masser af siddepladser:

Årets festival bliver med rekordmange bord-bænkesæt og andre former for siddepladser rundt i hele anlægget. Endvidere er siddetribunen bagerst ved Anlægsscenen med igen. Her er der plads til 314 personer. I Humleskoven, Boblebaren, Barsvinget med flere, er der også masser af siddemiljøer, hvis fødderne bliver for ømme og skal have en pause.

5. Salg af Tuborg Classic:

I området mellem Anlægsscenen og Reaktoren (der hvor Latin Pavillon lå i 2023) kommer der en bar, hvor der serveres iskolde Tuborg Classic. Forhåbentlig til glæde for de mange, der har efterlyst et alternativ til den klassiske Tuborg fadøl.