kærlighed, kram og craziness

bliv viet under trækronerne

Husk at lægge vejen forbi den nordligste del af anlægget på dette års Ringsted Festival.

Her vil du nemlig blive mødt af rendyrket kærlighed fra personer som Tiki Den Blå Pirat, Kærlighedsproletaren og Miss Mia.

Øriget Polynesien i Stillehavet og Tiki-kulturen er det tematiske udgangspunkt for stemningen på kærlighedsøen. Glæd dig til alt dette:

Wedding chapel
Bekræft jeres kærlighed i vores wedding chapel og modtag den officielle vielsesattest. Bliv førstegangsviet eller gift en ekstra gang på Ringsted Festival og gå planken ud på den sjove måde.

Ønskebrønd
Kast dit hedeste eller måske mest følsomme ønske i Tiki-ønskebrønden og vind en gratis eksotisk cocktail fra Tiki-baren.

Kærligheds workshop
Hårbøjler med farverige blomster, ansigtsmaling, kærlighedsbadges og perlearmbånd. Skab dine personlige kærligheds statements sammen med FriRUM Lab.

Tiki-Baren
I vores stemningsfulde Tiki-bar kan du vælge mellem en række eksotiske drinks. Prøv for eksempel Tropical Passion, Miss Passion eller en Power Passion.

Stylte Signe er klar til at velsigne dig og din udkårne og gennemføre det obligatoriske vielsesritual. Sidste år var Stylte Signe Elvis Presley. I år er hun Tiki Den Blå Pirat. Om dagen laver hun gøgl og jonglering på stylter, og når mørket falder på, så kom og se hendes legendariske ildshow.

Kærlighedsproletaren er kærlighedsaktivist og kæmper for en kærlighedseksplosion i Danmark. Han har som formål at skabe meget mere kærlighed i Danmark, fordi der er alt for meget ensomhed. Sangene er kærlighedspop, der er lige til at danse med til, fordi tekstuniverset er følsomt, ærligt, eftertænksomt og legende.

Miss Mia Kom og lær at at hula hoppe på den sjove måde med Miss Mia. Du kan også overvære Miss Mia´s fantastiske solo shows med flotte kostumer og ekstra mange ringe sat på spil.

FriRUM Lab er en socialøkonomisk virksomhed fra Slagelse, der specialiserer sig i at afholde kreative workshops med fokus på genbrugsmaterialer. Deres mission er at fremme kreativiteten i et miljø, hvor rum, mennesker og materiale forenes med fokus på bæredygtighed.

Download vores app

Behold festivalappen på din telefon. På den måde har du alt seneste nyt fra Ringsted Festival i din lomme.

Ringsted Festival app'en i App Store.
Ringsted Festival app'en i App Store.