Billetter

Du finder information, billetscanning og armbåndspåsætning på Tværallé 1, 4100 Ringsted – ved hovedindgangen til festivalpladsen. 

Du kan få sat dit armbånd på fra onsdag d. 31. juli 2024 kl. 12.00.

Her får du åbningstiderne for armbåndspåsætningen:

Onsdag:  12.00 – 21.00.
Torsdag: 11.00 – 01.00.
Fredag:  11.00 – 02.00.
Lørdag:  11.00 – 02.00.

Nej, det kan du ikke. I billetscanningen monterer de armbåndene på gæsterne. Hver gæst skal aflevere sin egen billet ved billetscanningen. 

Nej, du kan kun få påsat dagsarmbånd på den dag, som du har købt billetten til. Dog kan du om  onsdagen godt komme og få dit torsdagsarmbånd på!

Nej, bare din billet.

Camping

Fra onsdag kl. 12.00 til torsdag kl. 12:00 er det din adgangsbillet til Ringsted Festival der giver adgang til campingpladsen. Når du så har klargjort din campingplads kan du smutte i armbåndspåsætningen og få sat dit festivalarmbånd på.

Ja, det kan du godt. Med dit festivalarmbånd kan du besøge dine venner, hvis de bor bor på Kasernen, Kompagniet eller Cirkuspladsen. Beboere på GlamCamp har mulighed for at eskortere besøgende gæster, med festivalarmbånd, ind på området fra torsdag kl. 12.00.

Mad & drikke

Nej, ingen mad- eller drikkevarer må tages med ind på pladsen. Derudover skal du også lade din cykel og trækvogn blive hjemme. Vi gider ikke genstande, der kan benyttes som våben – og al dit fyrværkeri og pyrotekniske genstande lader du også blive hjemme i garagen. Dine dyr, dine jakker med rygmærker og dine paraply-samling skal du heller ikke tage med.

Ja, det må du godt.

Handicap

Ringsted Festival tilbyder fra 2023 ikke længere adgang for ledsager uden betaling. Billetten skal være købt på forhånd, og ledsageren skal derved selv kunne fremvise en gyldig festivalbillet.

OBS: Hvis du er handicappet og ønsker at skifte ledsager under festivalen, så kan du/I aflevere og deponere din ledsagers armbånd i informationen. Her passer vi godt på armbåndet, og giver mulighed for, at det kan skifte til andre ledsagere under festivalen (mod fremvisning af ledsagerkort). På denne måde behøver du ikke at købe tre gange endagsbilletter til f.eks. tre forskellige ledsagere på de tre festivaldage. Dette er en besparelse på 790 kr. i.f.t. hvis der skulle være købt tre stk. endagsbilletter.

Ringsted Lystanlæg er naturligt anlagt med stisystemer af både grus og asfalt. Når vi indretter festivalpladsen udlægges endvidere ca. 2.000 m2 trægulv, således at det er nemt at komme rundt i en kørestol. Det sammenhængende trægulv giver adgang til alle vores food trucks samt til enkelte barer.

Der er ingen deciderede handicappodier på festivalen. Udsynet til Anlægsscenen og Reaktoren er dog ved de seneste festivaler blevet stærkt forbedret. Dette skyldes at Ringsted Festival har investeret i den nyeste form for storskærmsproduktion, der gør det muligt at følge koncerterne på højt hævede skærme.

Der er handicaptoiletter placeret til højre for Anlægsscenen. Henvend dig i informationen og få en nøgle. Derudover forefindes der også handicaptoiletter på campingområderne Cirkuspladsen og Kasernen.  

Ringsted Festival tilbyder gode parkeringsforhold. Parkeringspladserne findes på Tværallé 1 (ved Anlægspavillonen) med indkørsel fra Teglovnsvej. Handicapparkeringen er placeret bag billetsalget og informationen. Du kan holde gratis på parkeringen under hele festivalen.

Øvrigt

Ved festivalens hovedindgang finder du bagagebokse. Bagageboksene er elektroniske og har nøglefri betjening, så du skal ikke bekymre dig om tabte nøgler til boksen. Smart.  

På festival er vi ret afhængige af vores telefoner, når vi skal holde kontakten, forevige minder, foretage betalinger og klikke rundt i festivalappen. Ved festivalens hovedindgang, hvor du finder bagageboksen kan du også leje en powerbank og altid have godt med strøm på din telefon.

Niks! Lad din campingstol blive hjemme, for af hensyn til sikkerheden har vi indført stoleforbud i hele Lystanlægget. Har du brug for at hvile benene, så finder du et hav af bænke og andre siddemøbler på hele festivalpladsen.

Kan man ikke have armbånd på, fordi man arbejder, så kan du gå til informationen, få armbåndet taget af og blive registreret.