Du kan nyde masser af specialøl på Ringsted Festival…

På Ringsted Festival 2024 bliver der rig mulighed for at smage specialøl fra de lokale bryggerier DagmarBryggeriet og Det Lille Bryggeri samt fra Husbryggeriet Jacobsen.  

Skal du med en tur i skoven? – Humleskoven. Når Ringsted Festival vender tilbage d. 1. august, så bliver det med et nyt hyggeligt område i den nordlige del af anlægget. Vi åbner op for et lille idyllisk areal, hvor du og vennerne kan sidde og nyde IPA, Brown Ale, pilsner øl og mange andre spændende øltyper fra mikrobryggernes haner.

Her er dem du kan møde i Humleskoven:

Det lille bryggeri

Ringsted Festival kan med stolthed byde velkommen til Det Lille Bryggeri, som er kåret til Årets Bryggeri i Danmark i 2020, 2022 og 2023. Det Lille Bryggeri fra Bringstrup, 4 km uden for Ringsted, møder op på festivalen med både klassikere og de nyeste nyskabelser.

Dagmarbryggeriet

DagmarBryggeriet har været med stort set alle år siden Ringsteds Festivals start i 2005, som i øvrigt også er året hvor DagmarBryggeriet er grundlagt. Bryggeriet holder til i en gammel købmandsgård i Nørregade i Ringsted centrum, og de trækker navnemæssigt på middelalderens kongehistorie i Ringsted og omegn. På Ringsted Festival kan du se frem til at smage på et udvalg af bryggeriets mest populære specialøl.

Jacobsen

Husbryggeriet Jacobsen fra Valby Bakke er på Ringsted Festival med følgende øl:

Jacobsen Yakima IPA
Jacobsen Juicy IPA
Jacobsen Brown Ale
Jacobsen Experimental 004
Jacobsen Experimental 005
Brocklyn Alkoholfri 0,4 %

Skål og velkommen i Humleskoven…