Ringsted Festival 2024 byder på flere spændende nyheder. En af de mest markante er et helt nyt koncertområde i den nordlige del af Ringsted Lystanlæg.

Nordscenen kommer til at ligge på det store græsareal, hvor Folketeltet har været placeret ved de to seneste festivaler. Indrammet af hyggelige barer og lækre spisesteder kan du se frem til unikke koncertoplevelser med alt fra Tina Dickow og KrebsFalch til Shu-Bi-Dua 2.0 og Kandis.

Foruden navne som Tim Christensen, Lis Sørensen, Hans Philip, Gobs, Ude Af Kontrol, Hanne Boel, Halberg & Friends, Die Herren og selveste Carpark North i en gigantisk midnatskoncert.

Derfor Nordscenen

Ved placering af Nordscenen i den nordvestlige del af Ringsted Lystanlæg vil der blive skabt et bedre bevægelsesmønster rundt i parken. Ved sidste års festival var der en del festivalgæster, der gav udtryk for, at der var for mange mennesker på festivalpladsen. Årsagen hertil var blandt andet, at langt størstedelen af gæsterne befandt sig i det samme område mellem Anlægsscenen og Reaktoren, hvor de største kunstnere gav koncert.

Med Nordscenen vil Ringsted Festival fra 2024 derfor kunne tilbyde endnu et stort koncertområde med forskellige musikgenrer leveret af toppen af dansk musik. Hermed får vi også mulighed for at præsenterer endnu flere af de kunstnere, som festivalgæsterne har ønsket sig at opleve.

Vi håber, at I alle vil tage godt imod det nye koncertområde.

Vel mødt foran Nordscenen. Det bliver en fest.