• Fredag – Anlægsscenen
19:30

20:45

Med en unik sans for at genreblande og revolutionere popmusikken, og over en milliard streams i bagagen, er Gilli langt fra færdig med at forme det danske musiklandskab.

Gilli har det sidste års tid taget sit liveshow til nye højder. Hans fantastiske optræden i Royal Arena i efteråret 2022 høstede flere 5 og 6-stjernede anmeldelser, bl.a. fra Soundvenue, som kvitterede med udtalelsen; ”Showet var helt enkelt gennemført. Der blev ikke sat en fod forkert. (…) Det var en åbenbaring at høre, hvor stærkt hans stemme strålede igennem live.” Også på Smukfests Stjernescene i sommeren 2023 leverede han en magtdemonstration uden lige som Politiken gav 5/6 hjerter med udmeldingen; ”Koncerten var som et overdådigt kapitel i nyere dansk musikhistorie”.

Gilli trådte første gang ind på den danske musikscene i 2010 som grime-rapper med gruppen B.O.C, hvilket blev begyndelsen på en musikalsk rejse, der ville gøre ham til en af Danmarks mest indflydelsesrige og banebrydende kunstnere nogensinde. Siden sin debut EP ”Ækte Vare” fra 2015 har han konsekvent genopfundet sin lyd ved at fusionere elementer fra forskellige musikgenrer, herunder spansk guitar, afrobeats, baile funk, jersey club og meget mere. Med mere end syv succesfulde albums og EP’er, samt tonsvis af singler har Gilli cementeret sin position som en af de mest prominente figurer på den danske musikscene, og han blev den første dansksprogede kunstner til at nå en milliard streams; en milepæl han endda nåede for flere år siden.

Publikum kan se frem til at opleve de mange hits udfoldet i et energisk og engagerende liveshow, når Gilli igen gæster Ringsted Festival.

Oplev Gilli på Ringsted Festival

Glæd dig til at Gilli indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…