Zar Paulo.

På Ringsted Festival elsker vi de vedkommende og originale poppede toner. Derfor opgraderes 2024-lineuppet nu endnu engang med tre helt særlige navne!


Fantastiske Pil udgiver vedkommende pop, som hun elskes og hyldes for!

Pil skriver dansksprogede sange om de skæve følelser i et opløftende og legende popunivers. Ensomhed og ulykkelig kærlighed beskrives så præcist som muligt, så lytteren kan mærke, der er noget på spil og samtidigt kan nikke genkendende til de udpenslede, pinlige scenarier. Som når Pil står på et levende dansegulv, omringet af mennesker, og aldrig har følt sig mere ensom i hele sit liv.

Med sange som ”Dronning Af Månen”, ”Nattely”, ”Omvendt” og ”Dér (feat. Wads.png”) har hun allerede rundet mange millioner streams på Spotify, og vi glæder os til at høre mange flere solide popsange fra Pils, når hun gæster Ringsted Festival for første gang.

Originalitet og vildt talent finder vi hos Zar Paulo!

Zar Paulo væltede med unikt talent for at skabe skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser ind i det talentfulde vækstlag på den danske musikscene i 2022. Den århusianske poprock kvintet er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum.

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, som er helt essentielt for den danske musikscene.

Alex Vargas er på ganske kort tid gået fra at spille for omtrent 100 mennesker på Idealbar til at fylde Royal Arena med 6000 koncertgængere og sin himmelstræbende vokal. Med sit tårnhøje ambitionsniveau er Alex Vargas en helt unik publikumsfavorit, som altid udfolder magiske liveshows med en både edgy og emotionel vibe.

Vil du opleve Zar Paulo, Pil og Alex Vargas under trækronerne?

Pil og Alex Vargas optræder i Reaktoren om fredagen, og Zar Paulo fyrer op under koncerten lørdag. Der er stadig endagsbilletter at få, hvis du vil med til årets fest under trækronerne: