Hans Philip.

Selvfølgelig skal der rap på plakaten, når vi i 2024 skal feste under trækronerne.

Der strømmer rap indover den danske musikscene, og det skal selvfølgelig også kunne mærkes og opleves på Ringsted Festival 2024. Vi har nemlig inviteret Hans Philip, TopGunn og Artigeardit x Lamin med i lineuppet!

Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med førstnævnte, nemlig Hans Philip, så skynd dig at stjernemarkér ham i din app, for det bliver en fantastisk oplevelse. Du kender ham måske fra duoen Ukendt Kunstner, hvor han har brillieret med rap, sang og fed lyrik. Det er ikke for meget at sige, at Hans Philip og Ringsted Festival med sikkerhed bliver en kærlighedshistorie!

Når den danske rapstjerne TopGunn kommer på Ringsted Festival 2024, så bliver det med et gennemarbejdet show, med både ny musik og den ikoniske hitparade, han har opbygget siden begyndelsen af karrieren. TopGunn er en kunstner, der aldrig går på kompromis – og det kommer vi til at opleve på festivalen!

Udover TopGunn og Hans Philip, så kan vi også smide de to venner og musikalske kolleger, Artigeardit og Lamin, ind i lineuppet! De to rappere er kendt for at være nyskabende, kompromisløse og har været med til at redefinere genren, både sammen og hver for sig.