Så er det igen tid til et gastronomisk kram lige midt i Ringsted Lystanlæg
Hos Spisehuset er det muligt at få en skøn restaurantoplevelse mens du er på Festival.
Festivalens egen tilknyttede chefkok, Dennis Lundgren og hans dygtige team vil i 2025 byde indenfor til lækre og dejlige smagsoplevelser.
I Spisehuset kan du og dine festivalvenner nyde en skøn tapasmenu serveret som sharefood. Vi tilbyder en fastlagt menu eller mulighed for selv at sammensætte, som i ønsker, af de skønne retter.
Igen i år vil det selvfølgelig være muligt at forudbestille et overdådigt skaldyrsfad med alt hvad hjertet begærer.
Skaldyrsfad, rigeligt til minimum 2 personer, 1.195 kr.
Udover sød betjening og skøn mad, så tilbyder Spisehuset afstemte tempererede vine – både med eller uden bobler.
Der kan bookes bord på forhånd her.
Sharefood menu
Fastlagte retter – disse kan ikke ændres
- Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
- BBQ lakse rillette med purløgs mayo
- Cesar salad med tayaki marineret kylling og revet vesterhavsost
- Grillet okse med estragon mayo og syltede løg
- Glaseret kæbe af gris med brændt gulerodspuré
- Koldskål med jordbær og honning crunch
- Brød med smør og hvidløgs mayo
6 retters Sharefood Tapas Menu (1 pers.) 400 kr.
Sharefood menu (sammensæt selv)
Kolde retter:
- Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
- BBQ lakse rillette med purløgs mayo
- Cesar salad med tayaki marineret kylling og revet vesterhavsost
- Slices af kold Iberico skinke med trøffel mayo
- Saltbagt rødbede med en lind cremet feta puré
- 3 stk. østers med mild chilivinaigrette og ramsløgspesto
Lune retter:
- Risotto kroketter og purløgs mayo
- Sliders med pulled Rock “pork” BBQ og coleslaw af spidskål
- Grillet okse med estragon mayo og syltede løg
- Glaseret kæbe af gris med brændt gulerodspuré
Ekstra sult:
- Koldskål lavet af tykmælk, æg og citron, serveret med honning crunch
- Jordbær med konditor creme og brud af citron mazarin
- Koldskål med jordbær og honning crunch
- Gammel knas med æble / chili kompot & ristet rugbrød