Så er det igen tid til et gastronomisk kram lige midt i Ringsted Lystanlæg
Hos Spisehuset er det muligt at få en skøn restaurantoplevelse mens du er på Festival.
Festivalens egen tilknyttede chefkok, Dennis Lundgren og hans dygtige team vil i 2025 byde indenfor til lækre og dejlige smagsoplevelser.
I Spisehuset kan du og dine festivalvenner nyde en skøn tapasmenu serveret som sharefood. Vi tilbyder en fastlagt menu eller mulighed for selv at sammensætte, som i ønsker, af de skønne retter.
Igen i år vil det selvfølgelig være muligt at forudbestille et overdådigt skaldyrsfad med alt hvad hjertet begærer.
Skaldyrsfad, rigeligt til minimum 2 personer, 1.195 kr.
Udover sød betjening og skøn mad, så tilbyder Spisehuset afstemte tempererede vine – både med eller uden bobler.
Der kan bookes bord på forhånd her.
Sharefood menu
Skøn 6 retters fastlagt menu. (1 pers.)
Det er ikke muligt at skifte eller ændre i denne menu.
- Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
- BBQ lakse rillette m. purløgs mayo og surt
- Cæsarsalat m. tayaki marineret kylling & parmesan
- Grillet okse med estragon mayo og syltede løg
- Glaseret kæbe af gris og brændt gulerodspuré
- Danske jordbær m. vaniljecreme og brud af mazarin
- Brød, smør og hvidløgs mayo
6 retters Sharefood Tapas Menu (1 pers.) 400 kr.
Sharefood menu (sammensæt selv)
Snacks:
- Røget saltmandler
- Blandet franske oliven
- 3 stk. østers m. mild chilivinaigrette & ramsløgspesto
Kolde retter:
- Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
- BBQ lakserillette med purløgs mayo
- Cesar salad med tayaki marineret kylling og revet parmesan
- Slices af kold Iberico skinke med trøffel mayo
- Grillet okse m. estragonmayo & syltede løg
- Saltbagt rødbede med en lind cremet fetapuré
Lune retter:
- Risotto kroketter & purløgs mayo
- Sliders m. pulled Rock “pork” BBQ og coleslaw af spidskål
- Glaseret kæbe af gris med brændt gulerodspuré
Ekstra sult:
- Jordbær m. vaniljecreme & brud af mazarin
- Gammel knas m. æble / løg chutney & ristet rugbrød