Så er det igen tid til et gastronomisk kram lige midt i Ringsted Lystanlæg

Hos Spisehuset er det muligt at få en skøn restaurantoplevelse mens du er på Festival. 

Festivalens egen tilknyttede chefkok, Dennis Lundgren og hans dygtige team vil i 2025 byde indenfor til lækre og dejlige smagsoplevelser.

I Spisehuset kan du og dine festivalvenner nyde en skøn tapasmenu serveret som sharefood. Vi tilbyder en fastlagt menu eller mulighed for selv at sammensætte, som i ønsker, af de skønne retter.

Igen i år vil det selvfølgelig være muligt at forudbestille et overdådigt skaldyrsfad med alt hvad hjertet begærer.

Skaldyrsfad, rigeligt til minimum 2 personer, 1.195 kr. 

Udover sød betjening og skøn mad, så tilbyder Spisehuset afstemte tempererede vine – både med eller uden bobler. 

Der kan bookes bord på forhånd her.


Sharefood menu


Skøn 6 retters fastlagt menu. (1 pers.)
Det er ikke muligt at skifte eller ændre i denne menu.

  • Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
  • BBQ lakse rillette m. purløgs mayo og surt
  • Cæsarsalat m. tayaki marineret kylling & parmesan  
  • Grillet okse med estragon mayo og syltede løg
  • Glaseret kæbe af gris og brændt gulerodspuré
  • Danske jordbær m. vaniljecreme og brud af mazarin
  • Brød, smør og hvidløgs mayo

    6 retters Sharefood Tapas Menu (1 pers.) 400 kr.

Snacks:

  • Røget saltmandler 
  • Blandet franske oliven 
  • 3 stk. østers m. mild chilivinaigrette & ramsløgspesto

Kolde retter:

  • Cremet skaldyrstærte med estragon og frisk karse
  • BBQ lakserillette med purløgs mayo
  • Cesar salad med tayaki marineret kylling og revet parmesan
  • Slices af kold Iberico skinke med trøffel mayo
  • Grillet okse m. estragonmayo & syltede løg
  • Saltbagt rødbede med en lind cremet fetapuré

Lune retter:

  • Risotto kroketter & purløgs mayo
  • Sliders m. pulled Rock “pork” BBQ og coleslaw af spidskål
  • Glaseret kæbe af gris med brændt gulerodspuré

Ekstra sult:

  • Jordbær m. vaniljecreme & brud af mazarin
  • Gammel knas m. æble / løg chutney & ristet rugbrød

Allergier:

Spørg personale.