Kære festivalgæst. Inden billetsalget til Ringsted Festival 2024 begynder 1. september klokken 12.00 er der et par festivalrelevante ting, du bør vide. Dem finder du her 👇

Sikke en fest! Ringsted Festival 2023 var for første gang i festivalens historie total udsolgt. Det store antal festivalgæster har betydet, at nogle har følt, at der til tider var for tætpakket ved flere af koncertscenerne. Eller sagt på en anden måde, at der var for mange mennesker på for lidt plads.

Denne feedback og kritik tager vi naturligvis seriøst, og vi har derfor valgt at foretage nogle ændringer forud for næste års festival.

Antal gæster øges ikke
Der lukkes ikke flere gæster ind. Ringsted Festival skal vedblive med at være årets kram under trækronerne sideløbende med et ultra stærkt musikprogram. Derfor sælges der igen kun 11.500 3-dages billetter og 1.500 1-dags billetter til torsdag, fredag og lørdag. 

Den store efterspørgsel til dette års festival betød, at flere tusinde personer måtte gå forgæves efter en adgangsbillet. Det er vi naturligvis kede af, men det vigtigste er, til hvert en tid, at alle gæster har en god og tryg oplevelse på Ringsted Festival.

Vi vil skabe mere plads
Festivalpladsen vil i 2024 blive indrettet og optimeret i forhold til at skabe mere plads. En del gæster har oplevet, at der til nogle af koncerterne i Reaktoren var for presset i og omkring teltet. Her vil vi i 2024 omdesigne området for at skabe mere og bedre plads. Ligeledes vil vi andre steder i Anlægget arbejde på at optimere områder og scener, så der skabes et større bevægelsesrum.

Festivalstole udskiftes med flere siddeområder
Vi er klar over at denne beslutning ikke er populær hos alle gæster, men af sikkerhedsmæssige årsager, vil det fra 2024 ikke længere være tilladt at medbringe sin festivalstol på pladsen. Langt størstedelen af vores gæster er utilfredse med de mange festivalstole, der står rundt omkring. Ofte er de tomme, og de optager meget plads. Flere gæster er på årets festival faldet og kommet til skade på grund af stolene. Endvidere var det nærmest umuligt for vores sikkerhedsfolk at opretholde påbuddet om ingen stole på pladsen efter kl. 18.30. Ganske enkelt fordi der var så mange mennesker ved Anlægsscenen, at det var for svært at komme rundt.

Ringsted Festival er allerede kendt for vores prioritering af mange siddepladser og hyggeområder. Vi vil i 2024 øge antallet af siddepladser yderligere. Dette betyder både flere bordbænkesæt og en udvidelse af områder med behagelige siddemiljøer.

Hvad kommer billetterne til at koste?

Vi håber at se dig igen på næste års Ringsted Festival. Vi offentliggør de første musiknavne i løbet af oktober, og du kan allerede godt begynde at glæde dig.

Billetsalget til Ringsted Festival 2024 starter fredag d. 1. september kl. 12.00. Herunder finder du en prisoversigt. Priserne stiger ikke yderligere.

Armbånd
3-dages billet: 1.795 kr.
1-dags billet: 995 kr.

Camping (uændrede priser)
Kompagniet: 995 kr.
Kasernen og Cirkuspladsen: 1.495 kr.
Glamcamp, 2 personers safaritelt: 3.995 kr.
Glamcamp, 4 personers safaritelt: 5.495 kr.

Tak for, at du deltog i vores spørgeskemaundersøgelse

Hvert år gør vi os meget umage for at lave et relevant spørgeskema, som vi kan sende ud til vores festivalgæster efter de festlige dage. Tak for, at rigtig mange i år har givet sig tid til at svare!

Og vi satte jo en billet på højkant, hvis man deltog i spørgeskemaundersøgelsen! Den heldige festivalgæst, der ikke behøver at hoppe med i billetkøen 1. september er Anders Koustrup. Anders er kontaktet.