Har du lyst til at mixe drinks, skænke øl og betjene festivalgæster med et smil? Så kom og vær med til at skabe fede baroplevelser på Ringsted Festival 2024.

Hvis du har lyst til at din festivaloplevelse skal bestå af både mindeværdige øjeblikke og fede bar-tjanser, så inviterer vi nu med om bag baren på Ringsted Festival 2024.

Som barmedarbejder kommer du med på holdet bag Ringsted Festival og bliver en del af et fantastisk fællesskab, hvor god service og de særlige øjeblikke er i fokus.

Som barmedarbejder vil dine primære opgaver være at tage imod bestillinger fra gæster, håndtere betalinger, forberede og servere drikkevarer og holde orden i baren. Du skal kunne levere en opmærksom og smilende service, og derfor ser vi det som et stort plus, hvis du har erfaring inden for kundeservice.

Lyder alt det her tiltalende og som noget for dig? Så er vi allerede godt på vej til et fedt samarbejde.

Inden du sender din ansøgning afsted, så skal du også vide, at du skal være fyldt 21 år, jobbet er en projektansættelse og det samlede timeantal er omkring 50 timer. Der vil blive udbetalt løn for opgaven.