Ringsted Festivals sidste dag er over os, og vi slutter selvfølgelig årets festival af på en kæmpe high med de vildeste kunstnere!


Anlægsscenen

Det bliver en seriøs popfest på Anlægsscenen i dag. Gudsbenådede Malte Ebert vil starte showet og efterfølgende give den videre til en stor mand – Tobias Rahim. Med Tobias’ tekster om sex, følelser og grænsesøgende lyrik, er vi sikre på, at det bliver HOT! HOT! HOT! når Nik & Jay overtager scenen. Slutvis skal vi alle være Natteravn(e) og stå Under Stjernerne På Himlen og synge med Rasmus Seebach.

Reaktoren

Med endeløs kærlighed starter Lars Lilholt Band på scenen. Vi krydser fingre for en ‘Blå Himmel’, når Kesi går på og efterfølgende sender festen videre til Phlake og Hugorm. Kato afslutter med gode bangers!

Eldorado

Vores hus-DJ’s DJ Stuckert og DJ Nicx vil sørge for gode toner i løbet af dagen. Desuden skal vi i dag have en karaoke-konkurrence på scenen, så kom forbi fra kl. 13-14:30. Når vinderen er fundet, vil Bryan Adams Tribute overtage og senere vil også Forced To Mode, Gry, DJ Guttermann og Gasbox besøge scenen.

Folketeltet

Med høj passion starter Stephen Cooper Folketeltet og efterfølgende vil vi blive beriget med irsk folkemusik fra Tom Donovan. Dansegulvet vil resten af dagen syde og boble med besøg fra Karl Herman’s Trio, SP-JUST-FROST, Brophy’s Law og slutvis Gang i Gulvet.

Lyt til lørdagens hits

Varm op til alle lørdagens bangers med Ringsted Festivals officielle lørdagsplayliste. Du finder den i Ringsted Festival-appen eller herunder: