Årets kram under trækronerne

Musik og mad – kærlighed og cocktails – fest og idyl. Ringsted Festival er årets kram under trækronerne. Hvert år i uge 31 byder Ringsted Festival på smukke idylliske omgivelser, kærlig stemning og unikke koncertoplevelser.

Ringsted Festival har siden starten i 2005 manifesteret sig som et kærligt og festligt møde mellem alle aldre og personligheder. Vi gæstes af 13.000 gæster på hver af festivaldagene. 16.000 gæster i alt og heraf 4.000 campister – der er højt til loftet og plads til alle.

Festivalen byder på top-koncerter, festtelte med dans på bordene, food trucks med alverdens mad og masser af fede barer.

Årets kram under trækronerne

Det mener blandt andet Ringsted Festivals trofaste festivalgænger Mette: ”Du krammer med naboen, du krammer med vennerne, du krammer med alle. Der en helt speciel kærlig stemning, som aldrig går over grænsen”. Mette ved ikke, hvad der gør netop Ringsted Festival så kærlig: ”Det er den bare. Det er på festivalen, man får flest kram i løbet af hele året”, forklarer Mette, mens hun griner.