Hyggelige oaser under trækronerene

Under trækronerne i Lystanlægget emmer det af fest, lækkerhed og hygge. Vi inviterer på musikalske oplevelser, på fantastiske stunder i træernes skygge og på mindeværdige oplevelser rundt omkring på vores festivalplads.

Ringsted Festival har sit helt eget DNA med beliggenheden i det 120 år gamle Ringsted Lystanlæg. Trækronerne lyses op med tusindvis af kulørte lamper langs stierne og ved søerne. Under de smukke gamle træer vejer de farverige vimpler.

Rundt omkring i Lystanlægget finder du finurlige oaser, hvor du og dine festivalvenner kan slå jer ned. Alt fra gyngende borde og stole til afslappende liggestole.

Krammekrogen

Krammekrogen ved Folketeltet er et nyt område på festivalen. Her kan du under trækronerne og de kulørte lamper tage en slapper med dine festivalvenner. Nyd en cocktail i pallemøblerne og hyg løs!

Kærlighedsøen

Romantikken styrer på Ringsted Festivals helt egen kærlighedsø. Når du ankommer til Kærlighedsøen, så bliver du ramt af en varm, vibrerende, kærlig stemning, hvor du kan nyde en kølig drink, slænge dig i chill-out møbler og lytte til musik fra vores Kærligheds-DJ.

På Kærlighedsøen finder du det idylliske og romatiske wedding chapel. I kapellet står festivalpræsten klar til at proforma vie alle par, der føler lyst til at bekræfte eller genbekræfte deres kærlighed!

Alle de glade festival-brudepar bliver foreviget med et polaroidbillede og får sat foto op på festivalens kærlighedsvæg.

Baghaven

Et af Ringsted Festivals nye områder er Baghaven. I Baghaven er spil og hygge i fokus.

Somersby har indtaget pladsen med iskolde drikkevarer, og derudover har de sat op til beerpong, shuffleboard, bordtennis og meget mere. Skal vennerne udfordres i beerpong, så smut op i baren og køb en beerpongpakke, så er I klar til start. Så er du og dine festivalvenner i spillehumør, så skal I forbi Baghaven.

Download vores app

Behold festivalappen på din telefon. På den måde har du alt seneste nyt fra Ringsted Festival i din lomme.

Ringsted Festival app'en i App Store.
Ringsted Festival app'en i App Store.
Mobilapp.