Ringsted Festivals billetshop bliver væltet omkuld i disse timer!

Billetsalget til Ringsted Festival 2024 åbnede i dag kl. 12.00, og her efter godt fire timer er 70 procent af 3-dages billetterne allerede solgt.

Tre ud af fire campingområder er allerede udsolgt. 224 pladser på Kasernen, 171 pladser på Cirkuspladsen og 292 glampingtelte på GlamCamp blev udsolgt på få timer. Lige nu er der under 100 pladser tilbage af i alt 383 pladser på festivalens største campingområde, Kompagniet.

“Jeg skal ikke kunne sige, hvornår vi må melde udsolgt af 3-dages billetter, men jeg tror det gælder om at være hurtig, hvis man vil med alle tre dage næste år”, udtaler festivaldirektør Anders Sørensen.

“Interessen for Ringsted Festival er nærmest eksploderet. Dette års festival var for første gang i festivalens historie udsolgt, men det var først efter seks måneders billetsalg. Nu ved jeg ikke om vi må melde udsolgt om få timer eller dage”, fortæller Anders Sørensen.

Når du ikke at få købt en 3-dages billet, så er der stadig en del 1-dags billetter i salg til torsdag, fredag eller lørdag. Ringsted Festival offentliggør de første musiknavne i løbet af oktober måned.