Carpark North.

Tre hårdtslående navne er blevet tiltøjet festivalplakaten.

Hvert år på Ringsted Festival skabes der et mix af de allermest populære musikgenre, og selvfølgelig er der igen i år plads til de hårdslående, rockede toner! Byd velkommen til Carpark North, Magtens Korridorer og Tim Christensen.

Siden gennembruddet i starten af 00’erne, har Carpark North ikke set sig tilbage. De er en rock-gigant, der aldrig synes at have mistet pusten, men som med et særegent udtryk, der kompromisløst forløser musik på tværs af genrer, har givet os store hits og magiske øjeblikke. De har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. En kombination, som har givet os udødelige landeplager og fællesskabende koncertoplevelser igennem mere end 20 år.

Næste levende billede! Med deres dansksprogede potente rock, ligefremme attituder og samlende hits, og en fandenivoldsk og progressiv energi, er Magtens Korridorer et unikt liveband, der sætter liv i barrikaderne, inviterer alle til stemningsfuld fest og giver frirum fra trivialiteterne. 

Og sidst men ikke mindst, så er love and festival a matter of… Tim Christensen ❤️ Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie – først som frontmand i et af 1990’ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist.