FESTIVAL PÅ 1. KLASSE

Vil du på festival med gourmet menu, fri bar og en skøn udsigt til Anlægsscenen, så er Restaurant Scenekanten det oplagte valg.

Scenekanten er Ringsted Festivals eksklusive restaurant med udsyn til festivalens største scene Anlægsscenen. Vi kombinerer sublime koncertoplevelser med fantastisk gastronomi. 

Frokost og aftenmenu på Scenekanten

På Scenekanten får du gourmet-forplejning til frokost og til aftensmad. Der er frokost fra klokken kl. 13.00-15.00. Aftensmaden er fra kl. 18.00-20.00.

Menuen tilberedes og serveres af Festhallens egen chefkok Dennis Lundgren og hans team.

Udover en skøn gourmetmenu både til frokost og til aften, så er der fri bar hele dagen. Der er fri vin, fri fadøl, sodavand, vand og cocktails.

Scenekantens åbningstid er alle tre festivaldage fra kl. 13.00 – 01.00.

Skal du med på Scenekanten?

Pris pr. dag: 1.995 kr.

Adgang til Restaurant Scenekanten kræver særskilt forudkøbt tillægsbillet. Selve festivalarmbåndet er ikke inkluderet i prisen. Din tillægsbillet scannes først ved indgangen til Restaurant Scenekanten, hvorefter du får et adgangsgivende specialarmbånd.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at medtage mad- og drikkevarer fra Restaurant Scenekanten til festivalpladsen, samt at rygning er forbudt. 

VIGTIG INFO:
Hvis I er en gruppe, der ønsker at komme med på Restaurant Scenekanten, så er dette muligt også selv om 3-dages billetter og endagsbilletter lørdag er udsolgt.
Ringsted Festival har nemlig reserveret et lille lager af alle billettyper til Restaurant Scenekanten.
Kontakt derfor venligst festivalkontoret på mail: kontor@ringstedfestival.dk eller ring hverdage mellem kl. 9.00 – 12.00 for personlig kontakt på 61 10 51 36, att. Christina Berntsen.

Køb din billet her

Allergier:

Spørg personale.