• Fredag – Anlægsscenen
23:00

00:15

Lukas Graham er en elsket og folkelig kunstner i særklasse.

I sommeren 2024 optræder bandet eksklusivt under trækronerne på Ringsted Festival.

Ringsted Festival er klar med det første navn til musikprogrammet i 2024, og det er selveste Lukas Graham, der er klar til at spille på Anlægsscenen i Ringsted Lystanlæg.

Alle kender det musikalske fænomen Lukas Graham fra alverdens radioer, playlister, de største tv-shows i ind- og udland. Men intet måler sig med de danske fans’ tilknytning til bandet!

Og netop Lukas Graham, som for alvor har sunget sig ind i hele verdens hjerter, har meddelt, at de eksklusivt gæster Ringsted Festival, som eneste show på Sjælland i sommeren 2024. 

Rejsen begyndte i 2011, da ’Drunk in the Morning’, kæk som en gadedreng, fik danskerne til at forelske sig i en hvid tank-top, der siden gjorde sit indtog på alverdens store scener, radiostationer, TV-shows og ikke mindst hitlister. 

Intet mindre end tre amerikanske GRAMMY-nomineringer i 2017, cementerede et, på alle måder, imponerende globalt gennembrud og en epoke i dansk musik, som kun lige var begyndt. ’7 Years’ var et rørende digt om livets lange vej, der, på forunderlig vis, blev en universel fortælling og et milliard-streamet kæmpehit! I hælene på den massive succes fulgte et nyt album, ført an af ’Love Someone’, der blev endnu et verdenshit med platin-status i intet mindre end 18 forskellige lande.

Lukas Grahams seneste album, ’4 (The Pink Album)’, slap ikke grebet om de stærke sange og leverede endnu en perlerække af store sange. De stærke kunstneriske rødder og det musikalske overskud har skinnet kraftigt igennem på sange som ’Lie’, ’Share That Love’ og ’Wish You Were Here’, som tilføjes stakken af helt store hits – både herhjemme og på verdensplan. 

Når anmelderne skriver, at Lukas Grahams musik forandrer liv, så ved man, at der, bag kulissen, er mere på spil end bare streams, guld og grønne skove. For når Lukas Graham går på scenen, handler det netop om at give håb, glæde og trøst. Om at skabe fest, fællesskab og drømme – og med alt det, nye fælles minder på livets lange vej.

Vi ser frem til en kæmpe fest under trækronerne, når Lukas Graham træder op på Anlægsscenen i 2024. 

Oplev Lukas Graham på Ringsted Festival

Glæd dig til at Lukas Graham indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…