• Fredag – Reaktoren
21:15

22:30

Der er fart på både Saint Clara og hendes musik!

Saint Clara er ikke en musiker, der sidder på hænderne, og i en alder af bare 22 år er hun allerede klar til at udgive karrierens tredje album. Et album hun har arbejdet intenst på de seneste to år, og et album, der  tydeliggør hendes konstante iver efter at udvikle sig som musiker og udfordre sig selv som sangskriver. Saint Claras insisteren på at finde sin egen vej har været en vigtig faktor for hende som artist og menneske.

Saint Clara blev født 24. august 2000 og voksede op i Kolind på Djursland. Som 17-årig singledebuterede hun med ’What They Say’, og året efter udsendte hun albummet, hvis titel henviste til hendes 18-års fødselsdag ’August Eighteen’. I 2019 vandt hun en Danish Music Award i kategorien ’Årets danske talent,’  og samme år hittede hun med ’Crazy’, og sammen med Zookeepers fik hun en P3’s Uundgåelige med ’Can’t Fall Asleep’. Saint Claras andet album ’Growing Up Sucks’ kom i 2020 og rummede hendes til dato største radio-og streaminghits: ’Girl Like you’ og ’Nobody’s Lover (feat. Lord Siva)’. 


Da Koda Hitlisten, som indeholder top-10 over de mest indtjenende musiknumre i 2021, udkom, var det første gang, siden listen blev skabt, at der var mere end én kvindelig dansk sangskriver på listen. Her var Saint Clara at finde på listen med selvsamme numre: ’Girl Like You’ og ’Nobody’s Lover’. Andre udmærkelser tæller nomineringer til P3 Guld, Zulu Awards og Gaffa Prisen. Saint Claras sange er blevet streamet 80 millioner gange alene på Spotify.

Med andre ord, så har der været og er stadig fart på Saint Clara og hendes musikalske karriere! Vi glæder os til, at hun optræder under trækronerne.

Oplev Saint Clara på Ringsted Festival

Glæd dig til at Saint Clara indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…