• Lørdag – Reaktoren
17:45

19:00

Glæd dig til at den danske rapstjerne TopGunn kommer på Ringsted Festival 2024 med et gennemarbejdet show, med både ny musik og den ikoniske hitparade, han har opbygget siden begyndelsen af karrieren. 

TopGunn er en kunstner, der aldrig går på kompromis. Han er en artist, hvis ambitionsniveau kun er blevet større med årene – hvorfor han også gang på gang dominerer de danske hitlister.

TopGunn har allerede været yderst aktiv i 2023 med singler som #1-hittet på Spotify, ”For Altid”, og de to storstreamere, ”10% Mere” og ”Lad Mig Gå”. Derudover har han senest udgivet otte helt nye sange med albummet ’DK GOAT’.

TopGunn har efterhånden været en fast bestanddel af den danske musikscene siden slutningen af 00’erne, som en essentiel del af den danske dancehall-scene og siden som producer og pladeselskabsejer af det toneangivende CHEFF Records.

I 2013 bragede han selv ind på hitlisterne med gennembrudshittet, ’Tilbud’, og siden har hans eget katalog rundet mere end 165 millioner streams – bare på Spotify. Gennem årene har TopGunn været en vigtig figur i dansk hiphop, altid på udkig efter det nye og har featured navne som Medina, Citybois, Benjamin Hav, Branco, Fouli og senest på mega-hittet, ’God Pige’ med Danser Med Piger. 

Oplev TopGunn på Ringsted Festival

Glæd dig til at TopGunn indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…