• Lørdag – Reaktoren
14:15

15:30

Originalitet og vildt talent finder vi hos Zar Paulo!

Zar Paulo væltede med unikt talent for at skabe skrive originale sange og skabe særlige liveoplevelser ind i det talentfulde vækstlag på den danske musikscene i 2022.

Den århusianske poprock kvintet er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse er til at føle hos publikum.

Zar Paulo har længe været på folks tunger, som et af de helt nye bands man skulle holde skarpt øje med. Første udspil fra albummet, singlen ’Klap For Fædrelandet’, fra januar 2022 fik vanvittig ros fra både radio og medier, var i højeste rotation hos P6 Beat og blev kåret til P3’s Uundgåelige. Dernæst kom singlen ’Tiger’, samt en genudgivelse af deres gennembrudssang ’Stop Believing’ og efter næsten to års venten udgav Zar Paulo i oktober 2022 første halvdel af deres debutalbum ’Elendig Software’, som i april 2023 udkom i sin helhed til store roser fra flere toneangivende medier.

Oplev Zar Paulo på Ringsted Festival

Glæd dig til at Zar Paulo indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…