Joey Moe

Joey Moe

Joey Moe markerer sig gang på gang som en af landets største artister og når historien om dansk pop engang skal skrives, får han sit eget kapitel. 

ItaloBrothers

ItaloBrothers

Med hits som “Stamp on the Ground”, “Summer Air” eller “My Life is a Party” har ITALOBROTHERS opnået verdensomspændende succes og holdet er klar til at tilføje flere kapitler til denne historie.

Jada

Jada

Jada har med sine store popballader og soulede R&B på kort tid etableret sig som en af de største popstjerner på den danske musikscene. Med sit personlige og ærlige univers, der skubber til grænser, genrer og tendenser, har hun formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og ikke mindst fans.

Infernal

Infernal

Efter flere års larmende fravær, vender Infernal tilbage med et helt nyt show, der ifølge bandet selv – som altid – er en heftigt spændt knytnæve af et hitspækket show!

DIE HERREN

DIE HERREN

Die Herren har turneret hele Danmark med U2’s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991. Nu er de heldigvis tilbage på Ringsted Festival for første gang siden 2016 efter 8 års pause.