• Torsdag – Reaktoren
23:30

00:45

Efter flere års larmende fravær, vender Infernal tilbage med et helt nyt show

Den visuelle side er som altid genopfundet og redefineret, ligesom de to festekvilibrister Paw Lagermann og Lina Rafn igen har lagt sig i selen for at kombinere nyere og gamle hits på en måde, så ingen Infernalfan føler sig snydt og samtidig garanterer de en koncertoplevelse, som vil føles relevant for enhver med hang til EDM og solidt produceret elektronisk musik generelt. 

Det bliver en tour de force af stærke sange og energieksplosioner garneret med Paw & Linas sædvanlige, veloplagte nærvær og vilje til at smadre deres festivalpublikum igennem på den måde, som kun Infernal kan gøre det.

Fraværet har duoen blandt brugt på at udgive det anmelderroste album ’Hormesis’ sidste år – bandets første album i 12 år og så har Infernal fejret deres solide 25 år i musikbranchen under paraplyen 25 Years of Fire. Med udgivelsen af en perlerække af collabs med stærke, nyere danske navne – herunder Branco, Jimillian, Josie Amadonna, Boye&Sigvardt, Laura, Sonic Girl m.fl., har bandet manifesteret deres fortsatte lyst til at forny sig selv og forblive en urkraft på deres felt.

Selv siger de, at den både tvungne og tiltrængte pause fra landevejen, har givet dem rum til at være i studiet og fokusere på udgivelser, men at NU er de igen blevet sultne på at rive de danske festivalgængere rundt – og vi glæder os mindst lige så meget, som de gør.

Oplev Infernal på Ringsted Festival

Glæd dig til at Infernal indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…