• Torsdag – Nordscenen
17:30

18:45

Ringsted Festivals gode gamle husorkester er tilbage!

Die Herren har turneret hele Danmark med U2’s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991. Nu er de heldigvis tilbage på Ringsted Festival for første gang siden 2016 efter 8 års pause.  

Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2’s musik fungerer live. Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder.

Die Herren ønsker, som altid, at give festivalgæsterne en musikalsk rejse ind i U2’s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Festivalgæsterne skal føle sig velkommen og værdsat – inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem  med en oplevelse af overraskelse og energi. 

Man overraskes over hvor intense og nærværende U2’s sange bliver i Die Herrens fortolkninger. Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch. Sange som One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af showet!

Ringsteds festivalgæster inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens ‘bedste til dato’.

Oplev DIE HERREN på Ringsted Festival

Glæd dig til at DIE HERREN indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…