• Torsdag – Reaktoren
14:15

15:30

Talentfuld, dedikeret og karismatisk.

Joey Moe markerer sig gang på gang som en af landets største artister og når historien om dansk pop engang skal skrives, får han sit eget kapitel. 

Det er efterhånden mange år siden Joey Moe debuterede som Nik & Jay’s nyeste musikalske opdagelse i 2005. Joey Moe har været rundt i alle hjørner af musikscenen lige fra egne udsolgte koncerter til store festivaler og har i mere end 17 år med massiv airplay, over en kvart milliard streams samt +50 certificeringer i eget navn således skabt et hit-cv, der er meget få artister forundt. Kataloget tæller store hits såsom Million, Dobbeltslag, Smukkest På En Søndag, Hey Mor etc. 

Med bredformatet evergreen spændevide har Joey Moe således markeret sig som en etableret stjerne på den danske pophimmel, som både connecter med festens peak og eftertænksomhedens rum. Der opstår ægte magi, når Joey Moe indtager scenen og leverer en eksklusiv oplevelse med nærvær, uptempo beats og fænomenal karisma. Joey Moe er indbegrebet af dansk folkeeje.

Oplev Joey Moe på Ringsted Festival

Glæd dig til at Joey Moe indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…