• Torsdag – Nordscenen
23:30

00:45

KANDIS kan i 2024 fejre deres 35 årsjubilæum – og det gør de under vores trækroner!

Det har været 35 år på en fantastisk musikalsk rejse, hvor KANDIS er gået fra at være et nystartet band til at blive landets mest populære og eftertragtede band. En fantastisk karriere, som foreløbig kulminerede ved ”SMUKFEST” sidste år. De har i årenes løb spillet tusindvis af koncerter over hele landet og ligeledes mange udenlands koncerter og derved fået et kæmpe publikum. Derfor har KANDIS også gennem hele karrieren været det orkester med den længste tourné, som aldrig har været afbrudt og derfor er KANDIS også med rette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

KANDIS har ligeledes gennem de 35 år udgivet en lang række LP´er og CD´er altid med kæmpe succes. Af samme årsag er KANDIS også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkester besidder og har.

Når KANDIS går på scenen vil det som altid være med godt humør og musikalsk præcision!

Oplev KANDIS på Ringsted Festival

Glæd dig til at KANDIS indtager Ringsted Festival 2024.
Se hele programmet her:

Glæd dig også til

Pil.

Pil

Pil er med sine ærlige tekster og fængende vokal på vej til at cementere sig som en af de helt…
Pil, Alex Vargas.

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer…